TimKreuger

Tim Kreuger gaat voor RACT!

Mijn naam is Tim Kreuger. Als ervaringsdeskundige ga ik mij inzetten voor de implementatie van RACT. Ik ben nu al actief betrokken bij de voorbereidingen van het Landelijke RACT-Project. Sinds ruim zeven jaar ben ik werkzaam als ervaringswerker binnen een FACT team van GGZ inGeest. Daarnaast ben ik inhoudelijk betrokken geweest bij innovatieve projecten zoals; e-health, shared decision making en de implementatie van het welness & recovery action plan (WRAP).

Ook ben ik actief betrokken bij de ontwikkeling van de e-learning modules; Herstel en FACT. En heb ik ervaring opgedaan met audits. Ik ben actief als eerste auditor en adviseur bij het centrum certificering ACT en FACT (CCAF).

Ik heb ooit zelf de diagnose schizofrenie gehad en ik heb mede om die reden als missie om de zorg voor cliënten met een psychische kwetsbaarheid te verbeteren. De zorg rond deze cliënten kan volgens mij het beste geregiseerd worden door de cliënt zelf, zijn familie, naasten in nauwe samenwerking met de juiste professionele disciplines.

Eigen regie van de cliënt hoort voor mij centraal te staan. Ik kreeg zelf weer zin in het leven door, actief bezig te zijn met mijn eigen hersteldoelen, zelf mijn medicatie uit te zoeken en door mijn ervaringen te vertellen aan anderen.

Tim Kreuger, Ervaringsdeskundige GGz inGeest

oktober 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *