Scholing & training

Het organiseren en blijvend ondersteunen van een resource groep is geen kunstje. Er gaat veel aan vooraf. Een goede voorbereiding is noodzakelijk. Een groot deel van de organisatie, cliënten, hun familie en naasten worden betrokken. Committent van velen is een belangrijke voorwaarde. Enthousiasme creëren voor een resource groep en de juiste mensen er bij betrekken, is een voorwaarde voor een succesvolle implementatie.

Het vergt een lange adem en veel investering om dit voor elkaar te krijgen. Een geslaagde implementatie start met een advies, scholing en/of trainingen. Ook over de trainingen hebben we goed nagedacht. Iedere training is maatwerk. En wordt aangepast aan de lokale instelling, regio, omstandigheden, wensen en behoeften.

Naamloos2

Onze adviseurs/trainers komen langs, denken mee over technische obstakels, en assisteren om de  behoeften voor scholing en training van de teams in kaart te brengen en uit te voeren.

Naamloos4

De trainers van Stichting R-ACT Nederland stemmen voortdurend onderling af en/of krijgen geregeld supervisie om de kwaliteit van de methodiek en modeltrouw te bewaken. Ze komen frequent bij elkaar. Houden elkaar op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en lossen samen nieuwe implementatieproblemen op.

Heb je vragen over scholing en training? Wil je een advies op maat of kennis maken met een van onze adviseurs/trainers? Heb je nog andere vragen? Stel je vraag hier,